dinsdag 15 maart 2016




Daniel Samat


Stageplaats
Mudchute Park and Farm

Stagementor
Neha Gupta

Taken
Werken in Excel, Records overnemen, Potentiële schenkers opzoeken, Goede doelen opzoeken, Donationdoos geld tellen.



Gastgezin
We hadden een leuke, ruime kamer. We waren vrij om alles te doen in het huis. Ze waren heel gastvrij.  We hadden geen regels.

Moeilijkheden thuis
We hadden niet echt sociaal contact met het gastgezin. De eigenaars hebben ons alles uitgelegd maar we zagen ze nooit. We hadden wat moeilijkheden met onze verwarming en ons bed.

London Activiteiten
Shoppen in Oxford Street/ Camden Town, Madame Tussauds, Sky Garden, HopOn&Off bus, Tate Modern museum, Victoria & Albert museum, The Lion King, The Big Ben, The London Eye, Cinema, M&M's world, Wandeling langs de Thames,

Top 5
The Lion King
Madame Tussauds
Skygarden
Shoppen in Oxford Street/ Camden Town
HopOn&Off Bus

Topmomenten
De ervaring en kans gekregen om in Londen, The Big City, stage te lopen. We hebben veel plezier gemaakt en veel geleerd van de Engelse cultuur.

Moeilijkheden London
Het was een héél grote stad. Je kan er gemakkelijk in verdwalen. Je moest telkens weten welke lijn je moet pakken om ergens te geraken. Het was altijd een beetje zoeken. Meestal gebruikte ik mijn eigen navigatie systeem om de weg te vinden. Communicatie met anderen was ook heel moeilijk. In de metro hadden we geen service op onze telefoons.